15 sep. 2010

Fotograaf Kampen

Linda Heller Fotografie - Bedrijfsfotografie, portretfoto's en overige fotoreportages

Linda Heller Fotografie uit Kampen biedt fotografie voor het midden- en kleinbedrijf, zoals bedrijfsreportages, maar ook portretfoto's en familiefoto's voor particulieren.

Ik studeerde in het najaar van 2000 aan de Northern Arizona University in Flagstaff, USA. Daar volgde ik onder andere de module Communications Photography. Tijdens die lessen werden de basisbeginselen van de fotografie gezet en was mijn interesse voor een nieuwe hobby aangewakkerd. Vanaf 2005 werk ik parttime in de communicatiewereld. Een deel van mijn werk bestaat uit fotografie; veel portretten en reportages. Daarnaast run ik twee dagen per week mijn eigen bedrijfje in fotografie, dat een onderdeel is van Heller Communicatie & Marketing.

Hoofdwebsite Linda Heller Fotografie: www.lindahellerfotografie.nl

Linda Heller Fotografie, voor wie?

U kunt bij mij terecht voor fotoreportages van uw bedrijf, bedrijfsfeest, verjaardag, kind, baby, (muziek)optreden en bijvoorbeeld jubileum. Ook ben ik gespecialiseerd in portretfotografie voor allerlei doeleinden zoals reportages en boekomslagen. Iedereen kan gebuik maken van de fotografie diensten van Linda Heller Fotografie. Het laten maken van foto's is uiteraard niet plaatsgebonden. Ik heb niet alleen gefotografeerd in Kampen en omgeving zoals Zwolle, Emmeloord, Apeldoorn en Deventer. Ook heb ik als fotograaf gewerkt voor bedrijven en particulieren in onder meer Groningen, Lelystad, Almere, Staphorst, Meppel, Elburg, Harderwijk, Dronten, Hengelo, Barneveld, Enschede, Amsterdam, Rotterdam en diverse plaatsen in Friesland. Alleen als u regelmatig persoonlijk wilt overleggen dan kan het handig zijn om in de buurt van Kampen gevestigd te zijn