14 jul. 2010

Wordpress


In en rond Kampen bevinden zich een aantal bedrijven die Wordpress aanbieden. Niet zo vreemd, want Wordpress werkt "out of the box" heel behoorlijk. Echter leidt het finetunen van Wordpress vaak tot problemen. Schijnbaar simpele wensen worden niet of onvoldoende opgelost als de webdesigner of ICT-er geen gedegen kennis heeft van PHP, de structuur van Wordpress, scripting en SEO. Het overgrote deel van de aanbieders of bedrijven die Wordpress intern beheren kennen dit probleem.
Netfort Marketing & ICT (uit Kampen) werkt voor een groot aantal bedrijven uit Kampen en Zwolle die met Wordpress werken of Wordpress aanbieden. Netfort werkt snel, flexibel, tegen een schappelijk uurtarief en voornamelijk in de buurt van Zwolle.

Wordpress voor iedereen!
Een Wordpress CMS website opbouwen is heel betaalbaar en uiteraard niet plaatsgebonden. Netfort heeft niet alleen klanten in Zwolle en omgeving. Ook hebben onze medewerkers CMS websites gemaakt voor bedrijven in onder meer Utrecht, Lelystad, Almere, Zaandam, Deventer, Meppel, Elburg, Harderwijk, Den Haag, Hengelo, Barneveld, Enschede, Amsterdam, Rotterdam en diverse plaatsen in Friesland. Houdt het daar op? Nee! Ook in landen als België, Portugal, Spanje, Finland, Amerika, Duitsland, Roemenië en Polen zijn we actief. Alleen als u regelmatig wilt overleggen bij ons of bij u op kantoor dan kan het handig zijn om in de buurt van Kampen-Zwolle gevestigd te zijn.

Wordpress hosting
Bij Netfort weten we hoe Wordpress werkt en wat de unieke behoeften zijn, u kunt er op vertrouwen dat eventuele problemen snel worden opgelost. Netfort biedt de technische ondersteuning om snel te kunnen handelen in noodsituaties. Bij Netfort bent u gegarandeerd van hosting met alle technische vereisten, snelheid en meer; ook leveren wij hierbij zeer uitgebreide control panels (cPanel) waarmee u volledig beheer en toegang heeft tot uw website!

Zelf een Wordpress CMS website maken
In onze cPanel, geleverd bij elk hostingpakket, kunt u met een simpele muisklik Wordpress installeren. In het admin menu (beheer) zijn genoeg basis templates aanwezig om van start te gaan. Wordpress is redelijk eenvoudig qua opbouw en beheer, maar dat is dan ook meteen de beperking die dit CMS heeft. Wilt u uw website van boven tot onder, en van links naar rechts volledig kunnen beheren met de meest uiteenlopende extensies zoals modules en plugins ga dan voor een Joomla CMS website.

Voor aanbieders van Wordpress werken we op de achtergrond mee; u helpt uw klanten, wij helpen u!