6 okt. 2010

Algemene Informatie


Netfort Marketing & ICT uit Kampen voorziet in een breed scala aan (marketing) mogelijkheden om online producten en diensten te verkopen. Onze nadruk ligt op Joomla, Virtuemart, Magento en Wordpress. Hieronder een opsomming:

Algemeen

Netfort is een specialistisch bedrijf met een open werkwijze op het gebied van marketing en ICT diensten. Vragen en ideeën worden snel met de modernste middelen en opvattingen verwerkt tot bruikbare instrumenten. Ons zwaartepunt ligt bij het realiseren van oplossingen en structurele implementaties op het gebied van effectieve marketing en de bijbehorende technieken.

Websites als marketinginstrument

Netfort ontwikkeld zakelijk verantwoorde
 websites, ingericht volgens de modernste vereisten en met het oog op een goede opname en vindbaarheid in zoekmachines. Waar mogelijk werkt Netfort met de open source cms systemen Joomla en Magento, waarmee (eind)gebruikers in een gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde werkomgeving aan de slag kunnen.

Netfort Consultancy - U helpt uw klanten, wij helpen u!

Netfort biedt ondersteuning aan een groot aantal bedrijven, waaronder communicatiebureaus, uitgeverijen, marketingbureaus, webdesigners, softwareontwikkelaars en andere aanbieders van internet georiënteerde marketinginstrumenten. Denk hierbij aan webwinkels 
(Magento en Virtuemart), check-out systemen, nieuwsbrieven, Joomla, e-mailmarketing, CSS, CMS, PHP, MySQL, grafisch design, SEO, domeinnamen en hosting faciliteiten.
SEO

Meer bezoekers op uw website is geen kwestie van het promoten van uw bedrijfsnaam. Klanten die uw bedrijf kennen komen vanzelf wel bij u als ze gebruik willen maken van uw diensten. De sleutel tot succes is SEO, ofwel "gevonden worden op zoekwoorden en zoekzinnen in zoekmachines". De specialisten van Netfort bewijzen hierin al jaren voor een groot aantal partijen een waardevolle partner in te zijn!

Website + SEO - een goede opname en vindbaarheid in Google

Nog steeds zijn er bedrijven die de ontwikkeling van een website als sluitpost op hun begroting zien. Zonder het hebben van een professionele SEO geoptimaliseerde website zal uw bedrijf via internet weinig nieuwe klanten binnen halen. De beste en meest efficiënte lange termijn oplossing om de zichtbaarheid op het internet te verhogen is een professionele website. Een website die in zoekmachines goed te vinden is op zoekwoorden en -zinnen is een grote meerwaarde voor uw bedrijf, en straalt vertrouwen uit. De hoeveelheid vertrouwen uw website uitstraalt wordt bepaald door de professionaliteit, functionaliteit en een
 hoge positie in zoekmachines.
Hosting

Netfort heeft de meest uitgebreide hostingpakketten denkbaar. Een opsomming van de specificaties vindt u op de pagina
 hosting faciliteiten

De overeenkomst wordt per jaar aangegaan, maar kan op elk moment stopgezet worden. Op zoek naar de perfecte plaats voor uw website? U wilt het beste hostingpakket voor Joomla of Magento? Netfort biedt complete all-in webhostingpakketten, zonder downtime!

Domeinnamen

Netfort kan meer dan 300 domeinextensies voor uw registreren. Hieronder vindt u de prijzen van de meest gangbare extensies per jaar, exclusief BTW. Controleer
 hier of uw domeinnaam nog vrij is.

Niche website

Een niche website is een mini website bedoeld voor het promoten van een specifiek product of een productgroep. Dit is van belang voor voornamelijk grotere websites met veel informatie; de mini website kan los van de hoofdsite ingezet worden voor 
SEO (niche website van Netfort), AdWords en overige marketing activiteiten. Een niche website is gemakkelijk te optimaliseren en geeft de bezoeker de indruk te maken te hebben met een autoriteit.

Google Adwords

AdWords is een effectief advertentieprogramma van zoekgigant Google. Met Adwords is het mogelijk om snel in te spelen op de markt door middel van doelgerichte advertenties. U kunt deze advertenties laten verwijzen naar de indexpagina van uw
 website, maar ook naar een landingpage, niche website of subdomein. Netfort Marketing & ICT uit Kampen verzorgt uw volledige Adwords campagne waardoor u gegarandeerd het maximale uit uw advertentiebudged haalt. Voor een kleine vergoeding nemen wij u al het werk uit handen en krijgt u maandelijks de resultaten te zien in de vorm van uitgebreide rapportages.

Webwinkels

Bij Netfort uit Kampen kunt u terecht voor gemakkelijke zelf te onderhouden webwinkels met diverse checkout mogelijkheden. De toepassingen zijn nagenoeg onbeperkt. Onmisbaar voor het MKB en te gebruiken als catalogus tot volledig geautomatiseerde webwinkel! De webwinkel kan volledig worden geïntegreerd in bestaande websites, en aangepast in de looks en feel van uw bedrijf. De webwinkel is en blijft uw eigendom, zonder maandelijks terugkerende abonnementskosten.

Netfort werkt met Magento en Virtuemart webwinkels.

Joomla

De medewerkers van Netfort Marketing & ICT hebben honderden Joomla websites gemaakt voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties. U kunt bij ons terecht voor 
eenvoudige
 tot zeer complexe Joomla websites
Vraag ons vrijblijvend naar voorbeelden of geef uw wensen door voor een passende offerte.
Virtuemart

Binnen de groep extensies/componenten neemt
 Virtuemarthet standaard webwinkel component voor Joomla, een aparte plaats in. Virtuemart is ontwikkeld om alle soorten producten aan te kunnen, die aangeboden worden door welk bedrijf dan ook. Virtuemart is echter vrij "statisch" waardoor wijzigingen in de Joomla template, lay-out en de werking ervan niet gemakkelijk zijn door te voeren zonder gedegen kennis van PHP. Virtuemart is continu in ontwikkeling waardoor er meerdere versies in omloop zijn. Ook Joomla wordt regelmatig geupgrade naar betere, meer betrouwbare versies. Omdat verschillende versies van Virtuemart geïntegreerd zijn in verschillende versies van Joomla, zijn standaard oplossingen voor problemen meestal niet voor handen.

Magento


In en rond Zwolle bevinden zich een aantal bedrijven die Magento Open Source eCommerce aanbieden. Niet zo vreemd, want Magento werkt "out of the box" heel behoorlijk. Echter leidt het finetunen van Magento vaak tot problemen. Schijnbaar simpele wensen worden niet of onvoldoende opgelost als de webdesigner of ICT-er geen gedegen kennis heeft van PHP, de structuur van Magento, scripting enSEO. Zeker 90% van de Magento aanbieders of bedrijven die Magento intern beheren kennen dit probleem. Netfort Marketing & ICT (uit Kampen) werkt momenteel voor een aantal bedrijven in en rond Zwolle die met Magento werken of Magento aanbieden. Netfort werkt snel, flexibel, tegen een schappelijk uurtarief en voornamelijk in de buurt van Zwolle.

Overstappen van Virtuemart naar Magento

Wilt u de overstap maken van Virtuemart naar Magento dan is dat zeer goed mogelijk. Met een bijgewerkte database is uw bestaande Virtuemart webshop vrij snel gemigreerd naar een Magento omgeving. Het technische verhaal zullen we u verder besparen. Wilt u meer weten over het migreren van Virtuemart naar Magento neem dan vrijblijvend contact op met onze webshop specialist
 Arjan.

Support

Voor al onze diensten bieden wij ondersteuning in de breedste zin. Wij realiseren ons dat uw bedrijf op het internet 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar moet zijn. Daarom staan we naast de support per e-mail of telefoon tijdens kantooruren, ook klaar voor hulp aan vaste klanten tijdens het weekend en op feestdagen(*).

SLA

Bij Netfort zijn uw online marketingtools in goede handen. Mocht u problemen ondervinden met uw website, webapplicatie of andere zaken die we voor u beheren dan kunt u bij ons terecht voor een snelle, passende oplossing. Afhankelijk van de SLA (Service Level Agreement) ondernemen wij actie. Uiteraard worden alle klanten geïnformeerd over updates. Bij klanten met een uitgebreide SLA worden de updates onmiddelijk geïnstalleerd. Klanten met een beperktere SLA of zonder SLA krijgen de vraag om of ons de opdracht te geven tot het updaten, of dit zelf te verzorgen. Prijzen exclusief BTW en eventueel aan te schaffen extensies.

Zoekmachine marketing

In en rond Kampen zijn veel bedrijven werkzaam in de zoekmachine marketing branche. Sommige van deze bedrijven richten zich op zoekmachine optimalisatie, ofwel de organische (gratis) zoekresultaten in zoekmachines / Google, anderen op Google Adwords, ofwel de betaalde zoekresultaten in Google. Netfort Marketing en ICT uit Kampen richt zich voornamelijk op de organische, gratis zoekresultaten. Een vorm van zoekmachine marketing die, eenmaal geslaagd, zorgt voor maandenlange, zo niet jarenlange goede posities van uw website of websites in zoekmachines. Hiermee heeft u een zeer waardevol marketinginstrument tot uw beschikking. De werkzaamheden hiervoor laten zich benoemen als "Zoekmachine Optimalisatie", "Website Optimalisatie" en "SEO" wat staat voor Search Engine Optimization. Ter ondersteuning kan door Netfort een Google Adwords campagne worden opgezet. Deze campagne heeft voornamelijk tot doel om in de aanloopperiode de zichtbaarheid van uw website te vergroten in Google.

Website laten maken

Een website laten maken lijkt eenvoudig, maar er zijn een aantal issues waar goed op gelet moet worden. Met welk doel wilt u een website laten maken? Welke uitstraling moet de website hebben, welke doelgroep wilt u bereiken met uw website en aan welke functie-eisen moet de site voldoen? Een professionele website is heel wat meer dan een aantal pagina's met tekst en afbeeldingen. Hoe meer u zich in websites verdiept, des te groter de kans is dat u een "wereld op zich" tegenkomt. Nu kunt u natuurlijk een website laten maken door een "handige jongen", een standaard "website pakketje" aanschaffen of zelf het wiel opnieuw uitvinden. Na verloop van tijd valt deze aanpak vaak tegen en moet er toch een professioneel website bedrijf aan te pas komen.

Wordpress

In en rond Kampen bevinden zich een aantal bedrijven die Wordpress aanbieden. Niet zo vreemd, want Wordpress werkt "out of the box" heel behoorlijk. Echter leidt het finetunen van Wordpress vaak tot problemen. Schijnbaar simpele wensen worden niet of onvoldoende opgelost als de webdesigner of ICT-er geen gedegen kennis heeft van PHP, de structuur van Wordpress, scripting en SEO. Het overgrote deel van de aanbieders of bedrijven die Wordpress intern beheren kennen dit probleem.

Netfort Marketing & ICT (uit Kampen) werkt voor een groot aantal bedrijven uit Kampen en Zwolle die met Wordpress werken of Wordpress aanbieden. Netfort werkt snel, flexibel, tegen een schappelijk uurtarief en voornamelijk in de buurt van Zwolle.

Een Wordpress CMS website opbouwen is heel betaalbaar en uiteraard niet plaatsgebonden. Netfort heeft niet alleen klanten in Zwolle en omgeving. Ook hebben onze medewerkers CMS websites gemaakt voor bedrijven in onder meer Utrecht, Lelystad, Almere, Zaandam, Deventer, Meppel, Elburg, Harderwijk, Den Haag, Hengelo, Barneveld, Enschede, Amsterdam, Rotterdam en diverse plaatsen in Friesland. Houdt het daar op? Nee! Ook in landen als België, Portugal, Spanje, Finland, Amerika, Duitsland, Roemenië en Polen zijn we actief. Alleen als u regelmatig wilt overleggen bij ons of bij u op kantoor dan kan het handig zijn om in de buurt van Kampen-Zwolle gevestigd te zijn.