7 jan. 2013

Responsive Magento Templates

De eerste klantspecifieke responsive Magento templates (of themes) zijn inmiddels succesvol opgeleverd. Het betreft responsive templates voor hommard.com en shazara.com. Beide webshops zijn informatieve sites gemaakt in Magento met uiteraard een webshop waar de producten direct besteld kunnen worden.

Een mooie template op alle platformen, gemakkelijk bestellen
De responsive templates schalen mee op alle platformen zoals computers, tablets en smartphones. Daardoor is de inhoud van de webpagina's altijd goed zichtbaar. Ook afbeeldingen en product-pagina's zien er duidelijk en overzichtelijk uit. Bezoekers kunnen gemakkelijk hun weg vinden en een bestelling plaatsen in de webshop.

Uitstellen is geld laten liggen
Responsive templates voor Magento zijn de toekomst. Er komen namelijk steeds meer apparaten uit met verschillende browsers, afmetingen en resoluties. In 2012 gaf 30% van de ondervraagden aan wel eens iets gekocht te hebben met behulp van een een tablet. Met een responsive template maak je het deze groep potentiële klanten uiterst eenvoudig een bestelling te plaatsen in je webshop.

Meer weten over responsive templates voor Magento webshops?
Ga naar onze website Mageshops.nl en stel je vragen via de contactpagina. Wil je direct iemand spreken, bel dan met ons bedrijf Netfort, tel. 038-3338838. Langskomen op kantoor aan de Energieweg 3-P in Kampen (net boven Zwolle) is natuurlijk ook mogelijk.

Lees hier alles over Magento templates.