13 feb. 2013

SEO positie-rapporten


Samen met een software leverancier hebben we een nieuwe online SEO omgeving samengesteld. In deze omgeving is het mogelijk om eenvoudig en snel inzicht te krijgen in de zoekwoorden-posities. De gekozen zoekwoorden en -zinnen worden door ons geplaatst, waarna het systeem zelf dagelijks de zoekwoorden checkt op posities (SERPs) in Google en Bing. Ook maakt het systeem een vergelijking met bijvoorbeeld de week of de maand ervoor, en kun je onbeperkt automatisch en periodiek positierapporten sturen naar jezelf of collega's. Maar dat is nog niet alles.

Google Analytics geïntegreerd
Ook kun je info(@)netfort.nl als gebruiker (geen beheerder) toevoegen aan je Google Analytics account. Dit account wordt dan in je eigen persoonlijke SEO omgeving geplaatst. Hierdoor kun je in een oogopslag de belangrijkste resultaten uit Analytics zien zoals bezoekersaantallen per zoekwoord, concurrenten per zoekwoord, aantallen backlinks etc.

Je eigen SEO positie-rapporten inzien wanneer jij dat wil!
Heb je interesse in je eigen uitgebreide SEO omgeving? Mail ons (info(@)netfort.nl) en je krijg een eigen persoonlijk account. Voor bestaande klanten is dit gratis tot 30 zoekwoorden of -zinnen. Niet-klanten betalen slechts € 0,95 per zoekwoord. Inloggen kan op https://netfort.clientseoreport.com.

Meer weten over SEO? Ga naar de SEO pagina van Netfort Marketing & ICT.