1 jul. 2013

Goedkope dedicated server

Is een goedkope dedicated server hetzelfde als een voordelige dedicated server? Goedkoop wordt al snel geassocieerd met slecht, niet goed of niet volledig. Terwijl je bij voordelig zou verwachten dat het een prima server is tegen een voordelige lage prijs. Let wel, ik heb het hier uiteraard over een dedicated server voor Magento. Niet over een dedicated server voor standaard websites.
Bij Netfort's Mageshops.nl huurt u een goedkope dedicated server geoptimaliseerd voor Magento voor een fractie van de prijzen elders. En de support krijgt u rechtstreeks van uw Magento specialist!

Een aantal hosting bedrijven bieden Magento dedicated servers goedkoop aan, maar wij noemen het "voordelig".

Een dedicated server bestaat uit een aantal onderdelen waar kosten mee gemoeid zijn. De huur van een gemiddelde dedicated server kost ongeveer € 75,00 per maand. Hiervoor heb je een standaard "unmanaged" dedicated server. Wil je een server speciaal ingericht voor Magento dan gaat er tijd zitten in het finetunen. Ook als je support wil, bijvoorbeeld voor het instellen van e-mailadressen, DNS, errors etc zal daar voor betaald moeten worden. Meestal wordt het maandtarief verhoogd. Dat dit gigantisch in de papieren kan lopen laten enkele bedrijven zien die zgn specialist zijn in Magento dedicated servers. Byte is hiervan een sprekend voorbeeld.

Een goedkope managed Magento dedicated server

Een goedkope dedicated server is in ons geval een zeer voordelige dedicated server. Een goedkope managed Magento dedicated server van Netfort's Mageshops.nl houdt in dat deze geoptimaliseerd is voor Magento en daardoor betrouwbaar, supersnel en met alle support die u mag verwachten van uw Magento specialist.
Meer over onze goedkope dedicated server vindt u op de pagina "Magento dedicated server"