27 aug. 2012

Joomla webdesign

Een bijna overweldigend aantal webdesigners claimt gespecialiseerd te zijn in Joomla webdesign. Men heeft met succes Joomla geĂ¯nstalleerd, en leuke template uitgekozen en jawel; een website gemaakt in Joomla CMS! Maar daarmee ben je natuurlijk nog niet gespecialiseerd in Joomla webdesign. Helaas is slechts een klein deel van deze zelfbenoemde specialisten ook daadwerkelijk Joomla webdesigner is al zijn facetten.

Een goede Joomla specialist weet de wensen van zijn klant om te zetten naar webfunctionaliteit. Dit betekend niet een template installeren en daarin een logo en een paar afbeeldingen, of een standaard red-je-er-maar-mee nieuwsbrief extensie downloaden en deze een plek geven op de website. Een echte Joomla expert hoort  eerst de wensen van zijn klant aan en gaat vanuit die informatie aan de slag. Nu is er niks verkeerd aan standaard templates en extensies die aangeboden worden voor Joomla, maar het is de kunst om deze zo te tweaken dat ze de wensen van de klant tegemoet komen. En daar gaat het helaas vaak mis; er worden concessies gedaan waar de klant wellicht mee kan leven maar niet volledig tevreden mee is.

Bij Netfort Marketing & ICT krijgen we met grote regelmaat vragen van bedrijven die in eerste instantie de Joomla website hebben laten maken door een handige jongen, een plaatselijke ICT-er, een schoolverlater of erger nog bij een van de vele Joomla webdesign bedrijven uit India of China. Lekker goedkoop, maar vaak zie je dat het bij dit soort aanbieders van Joomla niet goed gaat; de communicatie verloopt moeilijk, de webdesigner gaat een aantal weken met vakantie, men is het grootste deel van de week niet bereikbaar bij storingen of de Joomla webdesign specialist stopt er plotseling mee.

Netfort Marketing & ICT uit Kampen weet dat uw online activiteit van levensbelang is, en zal daarom alles in het werk stellen om uw online ervaring zo goed mogelijk te begeleiden en professioneel omgaan met uw wensen en problemen. Binnen ons bedrijf hebben we Joomla webdesign naar het hoogste niveau gebracht. Ons motto is dan ook; kunnen wij het niet, dan kan niemand het!