7 aug. 2013

Goedkope Magento Webshop

Is een goedkope Magento webshop hetzelfde als een voordelige Magento webshop? Goedkoop wordt al snel geassocieerd met slecht, niet goed of niet volledig. Terwijl je bij voordelig zou kunnen verwachten dat het een prima shop is tegen een voordelige lage prijs.

Let wel, ik heb het hier uiteraard over de ontwikkeling van een goedkope Magento webshop. Niet over een Magento webshop die goedkope of voordelige producten aanbiedt.

VOOR MEER INFORMATIE OVER MAGENTO: HTTPS://MAGESHOPS.NL

Veel webdesigners spreken over een "Goedkope Magento webshop, maar wij noemen het liever "voordelig".

Een Magento webshop bestaat uit een aantal onderdelen waar kosten mee gemoeid zijn. De prijs voor een gemiddelde shop is ongeveer € 3500,00 exclusief BTW.

Hiervoor heb je standaard werkzaamheden zoals natuurlijk de installatie van het Magento platform, de template, het finetunen van de diverse zaken onder Systeem > Configuratie en de betaal- en verzendmodules.

Zijn er meer eisen dan kom je al snel uit op het dubbele. Hierbij het ik het over een klantspecifieke template of theme, SEO toevoegingen en aanpassingen of een uitgebreid checkout systeem met pakjegemak, Parcelware, Klarna etc..

Bovenstaande zou je nog kunnen scharen onder de noemer goedkope Magento webshop. Wil je meer dan moet je rekenen op een bedrag van € 8000,00 tot € 15000,00. Voor een dergelijk bedrag wordt rekening gehouden met allerlei (al dan niet op maat gemaakte, klantspecifieke) koppelingen met boekhoudsystemen, vervoerders, beoordelings-websites zoals Trustpilot, worden grafische zaken door ons opgepakt en wordt je begeleid in het marketing en usability proces.

In alle gevallen speken we van een voordelige Magento webshop i.p.v. een goedkope Magento webshop.

Heeft u vragen over prijzen of overige Magento gerelateerde zaken? Stel ze gerust via info(@)mageshops.nl of bel ons op 038-3338838 (Kampen, Overijssel, Nederland).


Zeer volledige maar goedkope Magento webshop nodig? Zie onze aanbiedingen op Mageshops.nl.

Enkele afbeeldingen van Magento shops uit onze portfolio:

Magento webshop ETQ Amsterdam
Magento webshop ETQ Amsterdam

Magento webshop Wear Grace
Magento webshop Hommard


Is Magento goedkoop? 

Dat lig eraan wat je goedkoop noemt. Voor de ene ondernemer is € 3500,00 een astronomisch bedrag, voor de ander een niet serieus te nemen lage prijs. Een op maat gemaakt e-commerce shopping cart systeem kost immers met gemak het tienvoudige!

Waarom Magento en geen volledig maatwerk e-commerce pakket of online aanbieder?

Je mag er toch niet aan denken dat je in het opbouwtraject van je webshop moet constateren dat bepaalde functionaliteiten niet mogelijk zijn? Of erger nog, je komt er na nieuwe inzichten achter dat het door u gekozen webshop systeem niet aan uw eisen voldoet, en alsnog over wil stappen naar Magento. Weg al het vulwerk, weg SEO werk, weg shop!

Magento is en blijft van uzelf! Vragen? Stel ze gerust via info(@)mageshops.nl of bel ons op 038-3338838 (Kampen, Overijssel, Nederland).