1 aug. 2013

Gastbloggen op tuinenhuis.com

Bloggen humor
Blogposts zijn sinds jaar en dag een goeie manier om je producten onder de aandacht te brengen bij een nieuw publiek. Je eigen geschreven blogpagina kan - als je de tekst goed opbouwt - een hoge positie krijgen in Google en zal zo bezoekers aantrekken. Plaats je in de tekst een goede tekstlink naar je eigen Magento webshop, dan kan dat ook nog eens meehelpen voor de vindbaarheid van het betreffende product of artikel. In de regel worden 3 tekstlinks per artikel geaccepteerd. Plaats je er meer dan neigt het naar webspam en kan je blogpost geweigerd worden door de blog-eigenaar, of zelfs bestraft worden door Google.

Onze collega L.D. Heller is een leuk initiatief begonnen, tuinenhuis.com. Hier kun je als bedrijf artikelen laten plaatsen over je eigen producten of diensten in de stijl van de website. Neem een kijkje op tuinenhuis.com, wellicht kun je er je eigen verhaal kwijt. Voor inspiratie kun je gaan naar de pagina http://www.tuinenhuis.com/blog.html  Heb je het artikel klaar mail het dan naar Linda info(@)communicatie-marketing.com. Maak het niet te commercieel a.u.b., hou het luchtig en niet teveel opmaak.

Heb je vragen over het schrijven van een effectief artikel op dit blog mail me dan, tonny(@)netfort.nl. Voor overige tips over bloggen en teksten schrijven kun je een kijkje nemen op de website van Rutger Steenbergen SEOZwolle.nl. Bij Rutger kun je ook terecht voor goede effectieve en betaalbare SEO trainingen.