4 dec. 2013

One Step Checkout voor Magento

Magento? One Step Checkout!
Waarom ik verstand heb van Magento, en dus Magento One Step Checkout aanbeveel? Het bedrijf waarvoor ik werk, Mageshops.nl, maakt sinds het begin van Magento in 2008 Magento webshops. In al die tijd hebben we een groot aantal checkout mogelijkheden bekeken en getest. En wat blijkt? Er wordt meer omzet gegenereerd omdat men minder snel afhaakt tijdens het afrekenproces.

Volgens de makers van One Step Chekout voor Magento genereer je tot wel 60% meer omzet. Zelfs al zou dit getal te optimistisch zijn, feit is dat afrekenen op één enkele pagina het gebruiksgemak enorm bevorderd.

Sneller afrekenen met Magento One Step Checkout

Als ervaringsdeskundige weet ik dat Magento One Step Checkout gegarandeerd voor meer omzet zorgt. Bezoekers van je webshop willen nu eenmaal snel kunnen afrekenen in een Magento omgeving, en direct kunnen zien wat de kosten zijn voor verzending, kadopapier, een extra product (cross-sell) etc.

Met Magento One Step Checkout zie je het hele bestelproces op 1 pagina, en zie je meteen de wijzigingen die je invult en aanvinkt. Wil je klant het product vanavond al in huis hebben? Dat kan met een plugin (of andere toevoeging) die de mogelijkheid biedt deze optie aan te vinken. De kosten voor deze specifieke verzendmogelijkheid is meteen terug te vinden in het staartje aan de rechterzijde (zie onderste afbeelding). Wil de klant liever afhalen in je (fysieke) winkel, of achteraf betalen met bijvoorbeel Afterpay of Klarna? Ook daarvoor zijn standaard plugins te vinden. En weer ziet de klant meteen wat de voorwaarden en de kosten zijn!

One Step Checkout voor Magento bestellen

Magento One Step Checkout is er in 3 varianten;

  1. One Step Checkout Standard
  2. One Step Checkout Professional
  3. One Step Checkout Enterprise

Hou je het bij één Magento Community Edition webshop, de single store, dan kies je voor One Step Checkout Standard. Heb je een enkele webshop en werk je met de Magento Enterprise Edition kies dan voor "Professional". Ben je er zeker van dat je met meerdere shops onder dezelfde backend gaat werken, de multistore, kies dan voor One Step Checkout Enterprise. Deze is geschikt voor zowel de Community als de Enterprise Edition.

Bestel hier de Magento One Step Checkout!


Standaard Magento checkout, afrekenen in zes stappen:

Standaard Magento afrekenpagina

Magento One Step Checkout, afrekenen op één pagina:

Magento One Step Checkout
De afbeeldingen zijn screenshots van Engelstalige checkouts, maar dit is met een eenvoudig taalbestand volledig naar Nederlands of welke taal dan ook te wijzigen.

Bestel hier de Magento One Step Checkout!

Heb je vragen over One Step Checkout voor Magento, neem dan contact met ons op.